Válassz reklámot
Termék ajánló
VIP csomag
111 760 Ft
közepes csomag
Közepes Csomag
95 250 Ft
Csak sikerdíjas reklám
Csak sikerdíjas reklám
3 810 Ft
Határozott reklám csomag
Határozott csomag
127 000 Ft

Jogosultság adás facebook csoporthoz

Létrehozva: 2013. május 7. 11:22like vásárláshoz content creator jogkör szükségesEbben a gyakorlatias cikkben leírom, hogyan tudsz biztonságosan jogosultságot adni másnak a Facebook Csoportodhoz.

A hangsúly a biztonságon van! Ezzel a beállítással az illető nem tud garázdálkodni a csoportodban csak szoftvert tud telepíteni vagy épp postolni tud. Gyakorlatilag a munkavégzéshez szükség.

Nézzük a lépéseket:


Elsőként jelentkezz be a Facebookra és válts át csoport nézetre.

1. Lépés:


Az adminisztrációs részen kattints az oldal szerkesztése menüre és a legördülőből válaszd ki az adminisztrátorok menüpontot.

Facebook like első lépés


2. Lépés:


Az adminisztrációs oldalon tudsz újabb felhasználókat hozzáadni a csoportodhoz. Itt már látod a saját felhasználód kis képét és mellette egy üres fehér kockát, valamint egy mezőt, ahova beírhatod a kapott e-mail címet.

Írd be a kapott e-mail címet a jogosultak listájához és válaszd ki a jogosultságnak a Manager-t. Ezzel manager jogosultságot adsz a FacebookReklam.hu -nak. Ezután mi a legalkalmasabb like beszállítónak content creator jogot adunk. Így a beszállító csak az alkalmazást tudja telepíteni mást nem. Miután végeztünk a munkával, eltávolítjuk a content creator jogokat és a Manager jogunk is törölhető.

Ha végeztél ne felejts el a Mentés gombra kattintani.

Jogosultság adása Facebookhoz


Ezeket olvastad már?
 • Facebook FBML
  2013. március 10. 16:06
  Facebook Static FBML Egyszerűen Static FBML Template - Egyedi Facebook oldalakhoz Így teheti egyedivé céges Facebook oldalát
  gyakorlat,
 • Facebook oldal saját névvel
  2013. április 8. 18:57
  2011.09.14. óta nem szükséges 25 rajongót elérned a Facebook oldaladdal, hogy egyedi nevet adhass neki. Felmerülhet a jogos kérdés, hogy miért éri meg elnevezni a facebook oldaladat. Erre van egy kézenfekvő válasz és egy meglepő. Ha szeretnéd hirdetni, promózni a facebook oldalad, akkor sokkal jobban néz ki a Facebook.com/CocaCola, mint a Facebook.com/Pages/CocaCola/125784659875. A meglepő az, hogy amíg nincs egyedi neve az oldaladnak, addig korlátoz a Facebook. Pl nem tudsz alkalmazásokat futtatni. Figyelem szigorúan gyakorlati leírás, képekkel.
  gyakorlat,
 • 5 módszer, amivel a lájkokból marketing eredmény lesz.
  2013. április 10. 15:37
  A Facebook Marketing a számok játéka. A cél az, hogy minél több rajongóra, lájkolóra tegyünk szert. Persze nem elég az, hogy pár ezer ember követ téged. Tudnod kell azt is, hogy hogyan lehet ebből Marketing eredményt kovácsolni. Erre pedig a legjobb módszer a posztolás. Nem elégedhetsz meg annyival, hogy fokozatosan növeled a rajongóid számát. Tarts a követőid fejében, hogy létezel. Tudatosítsd bennünk, hogy Te egy megbízható cég vagy akire számíthatnak. Olvasd el az 5 fantasztikus módszert.
  like növelő, marketing,
 • Ingyen követők a Facebooktól!
  2013. szeptember 4. 18:13
  A Facebook újdonsága az Open Graph új követőket hozhat neked ingyen. A módszer lényege, hogy ha valaki posztolja a honlapod bármelyik linkjét a hírfolyamára, akkor a Facebook megjeníti a szerzőt és lehetőséget kínál arra, hogy egyetlen gombnyomással likeolni vagy követni lehesen, ha tetszett a cikk. Ez a módszer eddig csak a youtube videók esetén működött, de mostantól bármelyik oldal linkjénél alkalmazható. Tehát ha az illető még nem likeolta az oldalt, akkor neki a like gomb jelenik meg és a követés. Ha likeolta, akkor csak a követés.
  like növelő, gyakorlat,
 • Virus marketing - comment box
  2013. szeptember 4. 19:14
  A blog korszak óta tudjuk, hogy a cikkek hozzászólása, mekkora értéket ad az oldalnak. Néha a hozzászólások értékesebbek, mint maga a cikk. Azonban vannak nehézségek: Hogyan vegyünk rá bárkit is, hogy a mi oldalunkra is regisztráljon és még írjon is egy kommentet? Sehogy. Nincs rá szükség. Ráadásul a folyamat öngerjesztő. Minél többen szólnak hozzá a cikkhez, annál több ember ismeri meg a cikket és szól hozzá. Fantasztikus ereje van a vírus hatásnak.
  gyakorlat,

Vissza